Éttermeknek

Nem vagy elégedett pizzériád teljesítményével?

Új egységet nyitnál, vagy profilt váltanál? Netán éttermet vezetsz, és szeretnéd pizzával kiegészíteni a szortimentet? A segítségemmel megvalósíthatod a terveidet, és magasabb bevételt érhetsz el!

Legyünk őszinték, hiába a pizza az egyik legjövedelmezőbb vendéglátós műfaj, egy bizonyos napi darabszám alatt inkább hobbi, mint vállalkozás. Ráadásul sok az „átlagos” hely, nehéz kitűnni!

A szakmai oldalon a titok a profi tésztavezetésben, és a lassú érlelésben rejlik. Egy lassú érlelésű pizza verhetetlen… Minimális élesztővel készül 16-72 óra alatt, így a tészta érett, pille könnyű, a feltétek alatt vékony (1-3 mm), a szélén hatalmas levegőbuborékokkal, roppanós burokkal és omlós belsővel. Viszont ahhoz, hogy egy egység ezt a szintet folyamatosan és a vendégek szempontjából kiszámíthatóan hozza, elhivatott vezetőre, és profi pizzaszakácsokra van szükség. Nem egyszerű helyzet, az igazán ügyes, és a hosszú érlelésű tésztához értő profi pizzaiolo ritka, mint a fehér holló, aki meg ért hozzá, az megfizethetetlen, vagy milliókat keres egy saját egységgel. Viszont a jó hír, hogy bármilyen képességű és tapasztalatú csapat felhozható és képezhető, és ez az, amiben segíthetek neked!

– – – – – – – – – – – – – – – –

Hogy miért kéne rám hallgatnod? – A szakmai múltamról címszavakban:

Bogschütz Dániel – a Daniel’s Pizza alapítója, pizzaiolo, szakmai tréner

 • A WebCommGasztro vendéglátás marketing tanácsadói ügynökség vezetője (2009-2015)
 • A Horeca Marketing Klub társalapítója és 2013-ig alelnöke
 • A tudatos vendégszerzés ABC-je” című könyv szerzője
 • A Chef&Pincér vendéglátós szaklap vendégszerzési szakértője (2012-2013)
 • Számos szakmai konferencia és képzés vendégelőadója
 • Képzési, tanácsadási és operatív szinten, közel 50 vendéglátóipari egységnek segített a vendégszerzés területén.

Szakács végzettségét Budapesten szerezte meg, pizzachef tanulmányait Budapesten, majd Európa egyik legnívósabb pizzaiolo iskolájában, Nápolyban végezte.

– – – – – – – – – – – – – – – –

Kockázat és elköteleződés nélkül ismerkednél velem, és a munkámmal?

Az ingyenes, A pizza, mint üzlet” című tanulmányom segíthet abban, hogy a személyes segítségem nélkül is léphess egyet előre! Nem kérek érte semmit, a letöltés nem regisztrációhoz vagy like-hoz kötött, és egy „visszautasíthatatlan” ajánlat sem lesz az anyag végén. Ide kattintva el tudod olvasni/le tudod tölteni, használd egészséggel!

 

 

  Dani egy profi pizzaiolo. Érti és tudja a liszteket, a folyamatokat és mindennek a miértjét! Nekem már nem is kollégaként szerepel az életemben, hanem mint egy barát, profi és nagyon közvetlen. Bejárta egész Olaszországot (ami egy közös kapocs is), ami azonnal igazolta is, hogy a tudás mellett elkötelezettség is van.

  Tóth Zoltán – tulajdonos, Ristorante Toscana Paradiso étterem, Nyékládháza

  Szolgáltatásaim Pizzériáknak, éttermeknek, pizzaszakácsoknak

  szakmai Komzultáció

  A konzultáció tartalma: A tökéletes pizza – szakmai konzultáció, Vezetői tanácsadás – étlap és szortiment, Vezetői tanácsadás – üzleti stratégia és promóció, üzletnyitás, konyhatechnológia.

  A konzultáció időtartama: 3 óra

  }

  Szakmai workshop

  A workshop tartalma: A tökéletes pizza – elméleti képzés és konzultáció + gyakorlati blokk, az alábbi témakörökkel: Dagasztási technikák, Kelesztés és érlelés, Szakszerű gombócozás, Helyes nyújtási technikák, Feltétezés szakmai szemmel, Vetés és forgatás.

  A szakmai workshop időtartama: 5-6 óra

  $

  Master csomag

  A csomag tartalma: Vezetői konzultáció – étlap, szortiment, stratégia, marketing és promóció, A tökéletes pizza – elméleti képzés és konzultáció + gyakorlati blokk, az alábbi témakörökkel: Dagasztási technikák, Kelesztés és érlelés, Szakszerű gombócozás, Helyes nyújtási technikák, Feltétezés szakmai szemmel, Vetés és forgatás.

  Rendelkezésre állás email-en és telefonon, személyes és online konzultációk.

   A Master csomag időtartama: 1 hónap – 48 óra ( 8×6 óra, heti 2 alkalom)

  Havi Mentor csomag

  A csomag tartalma: Vezetői konzultáció – étlap, szortiment, stratégia, marketing és promóció, A tökéletes pizza – elméleti képzés és konzultáció + gyakorlati blokk, az alábbi témakörökkel: Dagasztási technikák, Kelesztés és érlelés, Szakszerű gombócozás, Helyes nyújtási technikák, Feltétezés szakmai szemmel, Vetés és forgatás,

  Rendelkezésre állás email-en és telefonon, havi 1 személyes terepi konzultáció a helyszínen, heti 1 online konzultáció.

   A Havi Mentor csomag időtartama: 1 hónap – 24 óra ( 4×6 óra, havi 1 személyes alkalom). Elérhető 3, 6 és 12 hónapos változatban!

  }

  Rapid csomag

  A csomag tartalma: Vezetői konzultáció – étlap, szortiment, stratégia, marketing és promóció, A tökéletes pizza – elméleti képzés és konzultáció + gyakorlati blokk, az alábbi témakörökkel: Dagasztási technikák, Kelesztés és érlelés, Szakszerű gombócozás, Helyes nyújtási technikák, Feltétezés szakmai szemmel, Vetés és forgatás.

   A Rapid csomag időtartama: 1 hét – 30 óra ( 5×6 óra, hétfőtől – péntekig)

  }

  Egyéni tréning

  A tréning tartalma: A tökéletes pizza – elméleti képzés és konzultáció + gyakorlati blokk, az alábbi témakörökkel: Dagasztási technikák, Kelesztés és érlelés, Szakszerű gombócozás, Helyes nyújtási technikák, Feltétezés szakmai szemmel, Vetés és forgatás.

   A Rapid csomag időtartama: 5-6 óra

  Dani profizmusa rengeteget segített nekünk a pizzériánk nyitás előtti szakmai felkészítésében! Egy számunkra rendkívül tartalmas napot töltött velünk, ahol a technológiában és a marketingben is ellátott minket tanácsaival, illetve együtt gyakoroltuk a dagasztást és a nyújtást is. Hálásak vagyunk Dani, hogy rávilágítottál a hibáinkra, és megmutattad a helyes irányt! Ígérjük, hogy mindent bevetünk!

  Hack Krisztina – tulajdonos, Don Pietro pizzéria, Füzesabony

  Hálásak vagyunk amiért Dani tudásának egy részét megpróbálta nekünk átadni. Profizmusa, a szakmája és a pizzák iránti alázata, tisztelete példaértékű és irigylésre méltó. Türelme még inkább. A közös munka óta sokat változott a pizzáink megítélése. Bátran ajánljuk minden étteremnek, aki egy kicsit is érdeklődik a nápolyi pizzák iránt.

  Makovics Ádám – étteremvezető, Balatonfői Yacht Club étterme, Balatonkenese