Workshop

Daniel’s Pizza – Workshop

Szeretnél egy egyedi munkahelyi csapatépítést? Netán a baráti társaságotokat komolyabban is érdekli a nápolyi pizza? Rendelj saját workshop-ot!

A segítségemmel 4-5 óra alatt elsajátíthatjátok a nápolyi pizza elkészítésének alapjait, elméleti és gyakorlati oldalról végigvesszük a teljes folyamatot, valamint tippeket és trükköket tanulunk annak érdekében, hogy ti is elindulhassatok a tökéletes otthoni pizza rögös, de rendkívül izgalmas és szórakoztató útján. De figyelem! A nápolyi pizza addiktív műfaj, ha egyszer ráéreztek az otthoni sütésére, többet nem fogtok pizzát rendelni! Természetesen a workshop-ot egy hatalmas közös pizzázással zárjuk (ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy mindenki megsüti magának a pizzakenyerét és a pizzáját), ahol már tuti más szemmel fogtok a pizzára nézni, mint addig!

Kiváló csapatépítő program volt a pizzakészítő workshop, a kollégák imádták. Dani elkötelezettsége a nápolyi pizzák iránt, lendületessége, sztorijai mind hozzájárultak az esemény sikeréhez. Szakmai ismereteinek mélységét jól mutatja, hogy önmagában a pizzához megfelelő lisztről képes lenne egy nagyelőadást tartani…

Frank Ádám – ügyvezető, ORAC Kiadó

Helyigény, felszerelés, alapanyagok:

Nektek csak a helyszínről kell gondoskodni (a helyigény kb. 15 m2, ami lehet egy tárgyaló vagy akár egy otthoni terasz is), minden mást mi viszünk a helyszínre. Készülünk a munkához szükséges  kemencével, eszközökkel és alapanyagokkal, így nektek csak jól kell éreznetek magatokat!

Részvételi díj: 28.000 Ft/fő

Létszám: 6-20 fő

Az alapozó workshop tematikája:

  1. Miben más a nápolyi pizza
  2. Szükséges eszközök és használatuk
  3. Alaprecept
  4. Alaphibák, amiket könnyű elkövetni – és gyakorlati megoldásaik (dagasztás, kelesztés/érlelés, bucizás, nyújtás, feltétezés, lapátra húzás/vetés, forgatás)

Elméleti témakörök:

– A nápolyi pizza története
– Tradíció Vs. újhullámos trendek
– Direkt és indirekt módszerek
– Katalizátorok
– Kezeljük a helyén a feltéteket (+ lehetséges alapok)
– Az AVPN mítosz
– Sütők és kemencék, otthoni lehetőségek
– Gluténmentes nápolyi – lehetséges?

Gyakorlati témakörök:

– Dagasztás kézzel
– Bucizás
– Nyújtási technikák
– Helyes feltétezés
– Vetés és forgatás

A részletekhez, időpont egyeztetéséhez és a workshop megrendeléséhez vedd fel velem a kapcsolatot az info@mobilpizzabar.hu, vagy a dbogschutz@gmail-com email címeken!