GASZTROEST

Daniel’s Pizza–Gasztroest

Bármennyire is élvezem a napi pörgést, hogy hármasával adjuk ki 5-6 percenként a kisült pizzákat, a vendégeimnek szeretném megmutatni a vendéglátás nyugodt oldalát is, ahol kicsit lelassítjuk az időt, kiélvezzük az ízeket, és van lehetőség egy beszélgetésre és a közösség építésére is. Ahol középen megterítünk egy hosszú vendégasztalt, ezt üljük körbe, új embereket ismerünk meg, és a pizzasütés /evés közben sztorizgatunk fesztelenül…

Erre adnak kiváló lehetőséget a tematikus GasztroEstjeink, ahol a nápolyi pizzákat mindig egy adott tematikára húzzuk fel, és teszünk egy kísérleti utazást a gasztronómia világában. Rendeztünk már ilyet a klasszikus olasz fogások hozzávalóira alapozva (a kedvenc a pizza carbonara volt), de nagy sikere volt a saját kollekciós, vagy az édes pizzás estnek is.

Ilyenkor mindig 6 különböző feltétezésű pizza készül, az adott est tematikájához igazodva, és szeletbár jelleggel tálaljuk ki őket az asztal közepére, akárcsak egy családi vagy baráti vacsoránál. Minden menüsorhoz a tematikához igazított borkóstoló is kérhető, illetve mindig igyekszünk valami extrát is belecsempészni a programba (egy-egy előadás, vetítés, stb).

 

Résztvevők száma: minimum 12, maximum 18 fő

Részvételi díj: 25.000 Ft / fő, borkóstolóval 35.000 Ft / fő

Jelentkezés: Mivel a részvők száma erősen korlátozott és gyorsan betelik, az esteket csak a közösségi média oldalainkon hirdetjük meg, és a jelentkezés is ott történik. Ha nem szeretnél lemaradni, kövesd a Daniel’s Pizzát Instagramon, vagy a Facebook-on!