Olvasd el – infók

Mobil PizzaBar szolgáltatás -rendelés menete

 Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, utána telefonon vagy email-en visszaigazoljuk rendelésed. Ezután megbeszéljük az időpontot, és az igényeket (hány pizzát szeretnétek és milyen feltétekkel), majd a rendezvény előtt 24 órával még egyszer egyeztetünk, és pontosítjuk az apróságokat.

50 fő feletti rendezvény esetén esetenként szükség lehet személyes konzultációra is, illetve a helyszín bejárására (pl. esküvő, vagy céges rendezvények)

A helyszínen szükségünk lesz áramra, ezzel érdemes előre kalkulálnod (hosszabbító és elosztó lesz nálunk)!

A megrendelést követően 50% előleget számlázunk ki, ami az alapanyagok beszerzése miatt lesz indokolt. A megrendelés az előleg átutalásával válik érvényessé.

Lemondás:

A megrendelt pizzabár szolgáltatást bármikor lemondhatod, ugyanakkor számolj azzal, hogy az előleget csak a rendezvényt megelőző 72 óráig tudjuk visszafizetni, általában ekkor szerezzük be a szükséges alapanyagokat. Ha a rendezvény előtt 24 órán belül mondod le a foglalást, akkor az előlegen túl 25% kerül kiszámlázásra, ami fizetési kötelezettséget von maga után. Ez azért van így, mert a rendezvény előtt 1 nappal már a pizzatészta elkészül és érik, azaz kifizettük a munkaerőt, és az elkészítéshez szükséges egyéb költségeket. Megértjük, ha közbejön valami, ez bármikor előfordulhat, ugyanakkor te is értsd meg, hogy nincs lehetőségünk finanszírozni egy meg nem valósult rendezvényt.

Kérdések és válaszok

 Miért kerül ennyibe a Mobil PizzaBar szolgáltatás?

Egy komplett pizzéria konyhát kitelepíteni, mozgatni és szállítani költséges, és munkaigényes feladat. Ráadásul a pizzákhoz a lehető legjobb alapanyagokat használjuk, amiknek szintén borsos ára van. Manapság egy minőségi éttermi kitelepülés ára 11.000 – 18.000 Ft/fő között mozog, ehhez képest mi már elérhetőek vagyunk ennél jóval kedvezőbb áron is! 

Ha közbejön valami, és lemondom a rendezvényt mondjuk előző este, miért kell kifizetnem a teljes költségek 75%-át egy olyan szolgáltatásra, amit végül igénybe sem veszek?

Természetesen megértjük, hogy egy rendezvény előtt bármi közbejöhet, ami miatt le kell mondanod a rendezvényt, nincs is ezzel semmi gond. Viszont egy-egy rendezvény előtt már 3 nappal megvesszük a szükséges alapanyagokat, amiknek költsége van. Emellett a pizzatésztát általában másfél nappal az esemény előtt dagasztjuk, érleljük, majd gombócozzuk, aminek további költségei vannak (munkaerő, rezsi, gépek amortizációja), amiket abban az esetben nem szeretnénk finanszírozni, ha végül a rendezvény nem valósul meg. Arról meg már nem is beszélve, hogy a feltétek eltarthatósága is korlátozott, a kész pizzatészta meg időzítve van, azaz a kalkulált érési és kelesztési idő után viszonylag hamar túlkelnek, és egy ilyen tésztát már nem tudunk máshogyan felhasználni.

Miért nem tudok gluténmentes pizzát rendelni?

Sokat próbálkoztunk azzal, hogy kifejlesszük a tökéletes gluténmentes nápolyi pizzát. A legújabb módszereket, és a világ legjobb olasz gluténmentes pizzalisztjeit próbáltuk végig időt és energiát nem kímélve, de a végeredmény egyik esetben sem érte el azt a szintet, amivel elégedettek lettünk volna. Finom pizzákat sütöttünk így is, de tökéletes nápolyi pizzától fényévekre voltunk. Ennek az oka, hogy lassú kelesztésnek és érlelésnek pont az a lényege, hogy ezalatt a nyers tésztában kialakul a gluténháló, ami a végén hozzájárul ahhoz, hogy a pizzák könnyűek és levegősek legyenek. Egy gluténmentes pizzában háló sincs, így akármivel is próbálkozunk, az eredmény sem lesz ugyanolyan. Kompromisszumot meg nem szeretnénk kötni, így a vége az lett, hogy fájó szívvel ugyan, de egyelőre a gluténmentes pizzát elengedtük (a háttérben azért dolgozunk a megoldáson).

Miért nem foglalkoztok sima házhozszállítással?

A nápolyi pizza az olasz pizzákon belül is egy speciális műfaj. Egyes régiók típusai nem veszítenek sokat a minőségükből a szállítás során, viszont a nápolyi pizzák élvezeti értéke a sütés utáni pár percben vannak a maximumon. Mivel a tészta vékony, viszont a széle levegős, a kész pizzák hamar kihűlnek, utána már nem adják azt a minőséget, amit fel tudunk vállalni. Így esetünkben a házhozszállítás sajnos nem opció.